Termékek Menü
Hungarian hu

Edénykészletek

Az Edénymánia Webáruház jó minőségű, különféle kivitelezésű  edénykészleteket kínál többféle összeállításban. Nálunk mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő edényeket, legyen szó nászajándékról, az első önálló konyha berendezéséről vagy csak a meglévő készletek felújításáról.

10 részes edénykészletek
10 részes edénykészletek
Az edenymania.hu webáruház 10 részes edénykészletei minden olyan edényt tartalmaznak, amire egy konyha alapfelszereléséhez szükség van. Ajánljuk nászajándéknak, az első önálló háztartást felszerelőknek, illetve mindenkinek, akinek fontos a jó minőség konyhájában.
15 részes edénykészletek
15 részes edénykészletek
Az edenymania.hu webáruház 15 részes edénykészletei nemcsak kiváló minőségű edényeket, de kiszedő kanál készleteket is tartalmaznak. Többféle összeállítású készleteinkben egy a közös: a jó minőség.
3 részes edénykészletek
3 részes edénykészletek
Az edenymania.hu webáruház 3 részes edénykészletei elsősorban különböző serpenyőket tartalmaznak egy-egy lábas vagy fazék kiegészítővel. Ha felújítaná meglévő konyhai készletét vagy csak kipróbálná, milyen egyszerű a munka a márvány bevonatos edényekkel, válasszon kínálatunkból.
Nézet:
Rendezés:
5.000Ft
Cikkszám: EM5000
Raktáron
Anyag
Bevonat
Darabszám/készlet
Fedő
Fogó-nyél színe
Indukciós
Kapacitás - űrtartalom
Méret
Sütőben használható
Szín
levehető nyél
Gyártók
Szín
Fedő
Anyag
Bevonat
Sütőben használható
levehető nyél
Állvány
Indukciós
Loading...